ONZE DIENSTEN

U vraagt. Wij draaien.

Filmisch beeldportret


De kracht van de filmproducties van zimniak.com zit o.a. in het levensecht visualiseren van personen, bedrijven en activiteiten. zimniak.com brengt ze pakkend en innemend in beeld. Beeldmontage en muziek voegen extra emotie toe.


Bedrijfsfilms


Presenteer uw bedrijf, diensten en medewerkers op een toegankelijke en moderne manier. Leg effectief contact met uw klanten en relaties. Laat zien wat u in huis heeft!


Toon het verschil

De kracht van film

Maak gebruik van de specifieke voordelen van het medium film en toon het verschil ten opzichte van uw concullega's. Verspreid uw boodschap via social media en uw eigen website. Film heeft een grotere positieve impact dan print advertising.

Procesregistratie


Maak processen inzichtelijk met film. Laat langdurige projecten volgen om de tussentijdse voortgang te tonen aan betrokkenen. En laat op die manier beeldmateriaal verzamelen om tot een making of of behind the scenes film te komen.


Op de voet gevolgd...

Van idee tot ontwerp. Van plan tot aanpak.

Leg het ontstaan van iets moois vast. Stapsgewijs. Eventueel in (video)timelapse. Vanaf de grond of vanuit de hoogte. Laat de samenhang en de kern van de zaak zien. Wij zijn specialist in het filmisch vastleggen van processen zoals ontwikkelingen, renovatie, nieuwbouw, portfolio etc. Nadat onze camera's gedurende dagen, weken of zelfs maanden bepaalde ontwikkelingen volgen en vastleggen, zorgen speciale montagetechnieken ervoor dat zich achteraf een helder en inzichtelijk verhaal ontplooit.

Productfilms


Wij brengen uw product graag professioneel in beeld. Waarbij we alle kenmerken ten tonele brengen. En de unieke eigenschappen onder het voetlicht brengen.


In the spotlight...

Opvallende presentatie

Laat uw product eruit springen op uw website, in berichten op social media en tijdens presentaties op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. Wij vervaardigen graag een pakkende clip met uw product in het stralende middelpunt.

Sfeerimpressies


Beleef unieke momenten nogmaals. Pakkende, compacte terugblikken helpen u herinneringen op te halen. En geven een waarheidsgetrouw beeld van hoe het toen was.


Terugblik

Sfeerimpressie & evenementenregistratie

Wij leggen graag uw bijeenkomst, presentatie, bedrijfsopening, bedrijfsjubileum, optreden etc. vast en monteren deze tot een pakkende impressie. Voorzien van passende muziek, korte interviews, opvallende beelden... kortom: een geschikt naslagwerk dat het "moment" goed representeert.

HR & Personeelswerving


Kom in contact met toekomstige collega's. Breng de sfeer van bedrijf en teamwork over via een pakkende filmimpressie. Geef een blik achter de schermen van de dagelijkse praktijk binnen uw onderneming of organisatie.


Film werkt!

Geef uw vacatures de aandacht die ze verdienen, in berichten op social media en tijdens presentaties en bijeenkomsten.

Educatieve films


Voor scholen, opleidingsinstituten en bedrijven ontwikkelen wij educatieve films. Van inzicht in het kweekproces van tomaten tot het ontstaan van parken en bomen tot het verwerken van leer en technische instructies voor het herstellen van autoschades... zimniak.com brengt het in beeld. Onze producties vinden ook hun weg naar musea. Documentaires, het visualiseren van ambachten (bijv. leerlooien) van toen en nu, maar ook het technisch omzetten van filmbestanden (normconversie) t.b.v. doorlopende presentaties in tentoonstellingen behoort tot de mogelijkheden.


Schep aandacht

Leerzaam

Integreer film in trainingsprogramma's, opleidingstrajecten en cursussen. Online of offline. Klassikaal of individueel. Voor jong of oud. Maak lastige materie helder en inzichtelijk. Geef geur, kleur en smaak aan stoffige leerstof.