OVER ZIMNIAK

Achter de schermen bij...

Het moment weten vast te leggen...

Het moment weten vast te leggen. Sfeer en stemming overdragen.

Het maken van film- en videoproducties vergt inlevingsvermogen en creativiteit. Om effectief en smaakvol de boodschap over te brengen.

Film- en documentairemaker Hans Zimniak heeft zijn expertise op dit gebied de afgelopen jaren - zichtbaar in diverse producties - bewezen.

Van impressies en sfeerportretten tot documentaires, commercials en clips..

ONS VERHAAL

Van toen tot nu

 • 20232024

  18 jaar filmproducties

  Inmiddels bestaat ons bedrijf bijna 25 jaar en maken we ruim 18 jaar professioneel filmproducties. We hebben meters videotape weggedraaid en terabytes aan data weggeschreven. En zijn steeds trotser op onze steeds meer bijzonder wordende producties. Producties die wij zonder het vertrouwen en medewerking van onze klanten nooit hadden kunnen realiseren.

 • 20002000

  Digitale mediaproducties

  Begin 2000 sloeg hij met z'n bedrijf zimniak.com definitief de richting van digitale mediaproducties in, waarbij in de praktijk de ontwikkeling van online applicaties en sinds 2008 de productie van films en documentaires het grootste deel van de werkzaamheden uitmaken.

 • 19931993

  Hans Zimniak

  Na zijn studie VWO en TU Eindhoven is Hans Zimniak (geboren in 1966 te Breda) jarenlang actief geweest als zelfstandig reclameadviseur en grafisch ontwerper. Sinds 1993 richt hij zich professioneel op internettoepassingen en digitale presentaties. Hij heeft ruime ervaring op dat gebied opgedaan in diverse bedrijfstakken in binnen- en buitenland.

PRODUCTIE

Studio